Paritanssi

Paritanssitaito kuuluu yleissivistykseen.

Tanssitaitoa tarvitaan tänä päivänä hyvin monessa tilanteessa, kuten häissä, pikkujouluissa tai tanssiravintolassa. Tanssin harjoittelu tuo itsevarmuutta, parantaa ryhtiä, kohottaa kuntoa ja se on älyttömän hauskaa! Tanssitaitoisena olet myös rohkeampi tutustumaan ihan uusiin ihmisiin. Paritanssitaitoon kannattaa siis panostaa!

Millä pääsen alkuun?

Yleisimpiä paritanssilajeja ovat valssi, foksi, tango ja lavajive. Jos noista pitäisi valita yksi laji ylitse muiden, joka kannattaisi ehdottomasti monikäyttöisyyden vuoksi opetella, se olisi foksi.

Mitä tunnilla tehdään?

Jos sinulla ei ole aiempaa tanssikokemusta, harjoittelu aloitetaan hyvästä ryhdistä ja perusaskeleesta, opetellaan liikkumaan askelilla, mies oppii viemään ja nainen seuraamaan sekä harjoitellaan lajin peruskäännös. Opetus etenee kannustavalla otteella edistymisen mukaan, ihan alkeista alkaen. Opit varmasti. Edistyneemmille on tarjolla haasteita toiveiden ja tavoitteiden mukaan, yleensä tanssitekniikkapainotteisesti.

Kenelle sopii?

Paritanssit sopivat naisille ja miehille, niin nuorille kuin aikuisille. Pariskunnille, sinkuille ja kaveriporukoille.

Miten pääsen mukaan?

Tällä hetkellä FitTii järjestää paritanssikursseja tilauksesta. Eli supertehokasta yksityisopetusta yksin, kaksin tai ryhmässä. Niin yksityisille kuin yrityksille.

Hinnat alkaen / 60min:

  • 89 € / hlö tai pari / yksi kerta
  • 85 € / hlö tai pari / useampi kuin yksi kerta
  • Pienryhmät 4-10 hlö ja yritystapahtumat, pyydä tarjous.
    Hintaan lisätään salivuokra. Hinta sis. ALV 24%

Ota yhteyttä, kerro toiveistasi tarkemmin, niin pääset tanssin pyörteisiin!

Tervetuloa!