KUNTOSALIHARJOITTELUN TEKNIIKKAKOULU

Tekniikkakoulu on sinulle, joka olet hankkinut uuden kuntosaliohjelman, mutta et muista miten liikkeet pitäisi tehdä. Ehkä olet treenaillut salilla jo vuosia, mutta tuloksia ei vain synny. Olet kuullut sanan suoritustempo, mutta sinulla ei ole hajuakaan mitä se tarkoittaa? Vai askarruttaako kyykkytekniikkasi?

Puhdas harjoittelutekniikka on kaiken treenaamisen a ja o. Sen merkitys on vähän niin kuin autolla ajo; jos et ole käynyt autokoulua, kaasuttelet aika heikoilla vesillä. Tekniikkakoulu on saliharjoittelun ajokortti. Tekniikkakoulussa opetan saliohjelmasi liikkeet turvallisesti, selkeästi ja täsmällisesti. Tarkistan, että treenaat lihasta etkä pelkkää liikettä. Samalla katson tankoon lähtötasoosi nähden sopivat painot. Ja on kumma jos niitä tuloksia ei ala tulla!

Lupaan, että jatkossa, kun tiedät täsmälleen mitä ja miten teet, olet supermotivoitunut ja myös itsevarmuutesi kokee aimo sysäyksen. Kokemuksella, jo yksikin yhteistreeni saa ihmeitä aikaan. Lisäksi lupaan tartuttaa sinuun aimo annoksen treeni-iloa!

Hinta:
PT TUNTI = 99 € / 60min


POSEERAUSVALMENNUS

Tarjoan Bikini fitness-urheilijoille ja lavalle tähtääville poseeraus- ja kävelyvalmennusta joko yksilönä tai ryhmässä. Bikini fitness on laji, jossa lavaesiintyminen, ryhdikäs olemus ja sulava liikkuminen ovat yksi arvostelukriteereistä. Siksi, siellä lavalla ei ole mitään merkitystä paljonko on kyykkyennätyksesi, jos et osaa kantaa itseäsi kauniisti. Kokonaisuus ratkaisee. Sen vuoksi, korkkarit kannattaa sujauttaa jalkaan heti siinä vaiheessa kun kisakärpänen on vähänkään puraissut. Jos et itse osaa, niin pirauta minulle, niin minä autan.

Hinta / hlö / 60min:

  • 1h = 89 €
  • 3h = 240 €
  • 5h = 360 €
  • Pienryhmät 2hlö -> Kysy lisää

Hinta sis ALV 24% ja salivuokran Kuntomossa.


Tarjoan valmennuspalveluitani ihmisläheisessä liikunta- ja hyvinvointikeskus Kuntomossa, Zeppeliinin 2. kerroksessa, Kempeleessä. Ota yhteyttä niin varataan Sinulle aika.