Kuntosaliohjelmat

Kuntosaliharjoittelu on turvallinen ja tutkitusti tehokkain tapa muokata kehon koostumusta.

Säännöllisellä treenillä saat näkyviä tuloksia aikaan jo parissa kuukaudessa. Lisäksi painoharjoittelun terveysvaikutukset ovat kiistattomat. Hartiaseudun jumit helpottavat muutamassa viikossa. Pian jaksat kantaa kauppakassit hengästymättä. Ja mikä parasta, treenin myötä vartalon hallinta paranee, ryhtisi kohenee ja itsevarmuus lisääntyy.

Kenelle kuntosaliharjoittelu sopii?

Kuntosalilla käy hyvin monenlaisia ihmisiä, nuorista eläkeläisiin, laihduttajista voimannostajiin, hyvinvointiliikkujista ammattiurheilijoihin. Koska sakki on ihanan kirjavaa, sinä sovit täydellisesti joukkoon. Tavoitteenasi voi olla kiinteytyminen, hoikistuminen, lihaksen koon kasvattaminen, terveysliikunta tai hyvän fiiliksen vuoksi. Tärkeintä on, että treeneissä on kivaa!

Miksi kannattaa hankkia kuntosaliohjelma?

Harjoittelu ilman lähtötilanteen huomioivaa ja tavoitteen mukaista treeniohjelmaa on kuin soutaminen ilman airoja. Olitpa sitten aloittelija tai jo kokeneempi salikonkari, suosittelen panostamaan henkilökohtaiseen, juuri sinun lähtötilanteesi mukaiseen ohjelmaan. Silloin harjoittelullasi on selkeä suunta, tiedät mitä tehdä ja jokainen kerta vie sinut lähemmäs tavoitetta.

Miksi en voi ostaa pelkkää saliohjelmaa?

Voit tulostaa sellaisen ilmaiseksi netistä googlettamalla.

Mitä kuntosaliohjelma sisältää?

Haluan panostaa sinun terveyteesi ja hyvinvointiisi, joten laadin ohjelman aina lähtötilanteesi ja tavoitteesi pohjalta. Teen ensimmäisellä kerralla alkukartoituksen sekä kunto- ja liikkuvuustestit. Lisäksi kuntosaliohjelma sisältää tekniikkakoulun eli opetan ohjelman liikkeet turvallisesti ja tehokkaasti ja katsomme samalla sinulle myös sopivat painot. Sen jälkeen ei tarvitse pyöriä kuntosalilla ja ihmetellä mitähän siellä pitäisi tehdä 🙂 Näin saat repullisen varmuutta ja motivaatiota omatoimiseen harjoitteluun. Ja kehityt!

Hinnat alkaen 1-jakoinen saliohjelma:

PT Startti = 189 € / kesto noin 2 tuntia

Jos olen laatinut henkilökohtaisen ohjelman sinulle jo aiemmin…

Siinä tapauksessa, kuntosaliohjelman päivitys onnistuu, ilman muuta. Suosittelen uusimaan ohjelman noin 2 kuukauden kuluttua. Hinnat alkaen: 1-jakoisen ohjelman päivitys 138 €. Päivitys sisältää aina henkilökohtaisen liikkeiden opastuksen.

Toimi näin

Tarjoan valmennuspalveluita ihmisläheisessä liikunta- ja hyvinvointikeskus Kuntomossa, Zeppeliinin 2. kerroksessa, Kempeleessä. Lähetä minulle viesti, niin otan sinuun yhteyttä. Olet silloin ison harppauksen lähempänä tuloksia.