Häät tulossa ja valssi hukassa? – Ei hätää!

Treenipäiväkirja
05.01.2016
Vapaita paikkoja ravintovalmennukseen
20.06.2016

Häät tulossa ja valssi hukassa? – Ei hätää!

FitTii järjestää kaksi toivottua häävalssikurssia Oulussa keväällä-kesällä 2016. Kurssi sopii morsiusparille sekä hääväelle eli kaasoille, bestmaneille ja hääparin vanhemmille.

Tunnilla käydään läpi häävalssin perusteet, liikkuminen ja tanssietiketti. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla, sillä kurssilla opit! Tanssinopettajana toimii selkeä ja kannustava, paritanssien ammattilainen Tii Alasimi. Tunnin kesto on 1,5h.

Aikataulu:
La 21.5. 18.00-19.30
La 18.6. 18.00-19.30

Vaatteet ja kengät:

Valitse asu, jossa on helppo liikkua. Tanssiessa tulee lämmin, joten varaudu paidan kastumiseen. Vesipullo mukaan! Oz MAXin salissa käytetään sisäkäyttöön tarkoitettuja jalkineita. Tarkistathan myös etteivät kengät (esim korot tai pohjat) jätä jälkiä lattiaan. Ihan sukkasillaankin voi tanssia, siten pääsee hyvin alkuun, pääasia että pysyy pystössä.

Hinta ja maksaminen:
30 € / pari (sis. ALV 10%)
Paikka varataan maksun yhteydessä. Maksu tulee suorittaa viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkua. Maksuohjeet saat sähköpostiisi ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksutavat:
* Tilille
* Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit
* Lasku (loppusummaan lisätään 10€:n toimisto ja käsittelymaksu)

Ilmoittaudu:
Tanssikurssille tulee ennakkoilmoittautua viimeistään 7 vrk ennen tunnin alkua. Kerro viestin yhteydessä tiedot: osallistujien nimet, puhelinnumero, kurssin päivämäärä ja maksutapa. Ilmoittaudu lomakkeella tästä tai sähköpostilla info(at)fittii.fi
Minimimäärä kurssin järjestämiseksi on 5 paria. Maksimi 15 paria.

Paikka:
Liikuntakeskus Oz MAX / ryhmäliikuntasali
Osoite: Kaakkurinkulma 4, 90410 Oulu
Samassa pihassa mm. Bauhaus ja HopLop sekä runsaasti parkkitilaa.

Eivätkö aikataulut sovi sinulle?
FitTii tarjoaa myös häävalssin tehokasta yksityisopetusta, jolloin ajankohta sovitaan toiveidenne mukaan. Tai mikäli häätanssinne on jokin muu kuin valssi, sekin onnistuu. Kysy rohkeasti lisää.

Tervetuloa pyörähtelemään rentoon joukkoon ja oppimaan valssin perusteet!

Terkuin, Tii <3