Häät tulossa ja valssi hukassa – ei hätää!

Elokuun loistostartti
20.08.2015

Häät tulossa ja valssi hukassa – ei hätää!

FitTii järjestää kaksi häävalssikurssia keväällä-kesällä 2015. Kurssi sopii morsiusparille sekä hääväelle eli kaasoille, bestmaneille ja hääparin vanhemmille. Tunnilla käydään läpi häävalssin perusteet, liikkuminen ja tanssietiketti. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla, sillä kurssilla opit! Tunnin kesto on 1,5h. Tanssinopettajana toimii selkeä ja kannustava, paritanssien ammattilainen Tii Alasimi.

Aikataulu:
La 23.5. 19:00-20:30
Pe 26.6. 18:30-20:00

Vaatteet ja kengät:
Valitse asu jossa on helppo liikkua. Tanssiessa tulee lämmin joten varaudu paidan kastumiseen. Vesipullo mukaan! Valveen tanssisaleissa käytetään sisäkäyttöön tarkoitettuja kenkiä. Tarkistathan etteivät pohjat tai korot jätä jälkiä lattiaan. Ihan sukkasillaankin voi tanssia, sitenkin pääsee hyvin alkuun, pääasia että pysyy pystössä.

Hinta ja maksaminen:
30 € / pari (sis. ALV 10%)
Paikka varataan maksun yhteydessä. Maksu tulee suorittaa viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkua. Maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksutavat:
* Tilille
* Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit
* Lasku (loppusummaan lisätään 10€:n toimisto ja käsittelymaksu)

Ilmoittaudu:
Tanssikurssille tulee ennakkoilmoittautua viimeistään 7 vrk ennen tunnin alkua. Ilmoittaudu tästä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös maksutapa. Minimiosallistujamäärä kurssin järjestämiseksi on 5 paria. Maksimi 15 paria.

Paikka:
Kulttuuritalo Valve, tanssisali 1, 3. kerros. Osoite: Hallituskatu 7, Oulun keskusta.

Eivätkö ryhmätunnit sovi sinulle?
FitTii tarjoaa myös häävalssin tehokasta yksityisopetusta jolloin aikataulut viilataan teille sopiviksi. Tai mikäli häätanssinne on jokin muu kuin valssi, sekin onnistuu! Kysy lisää!

Tervetuloa pyörähtelemään rentoon joukkoon ja oppimaan valssin perusteet!